OlieverfOlga Zonneveld schildert mensen zoals ze werkelijk zijn

Olga Zonneveld is van huisuit portretschilder en hanteert een zeer herkenbare eigen stijl. Haar schilderijen vertonen niet alleen een frapante gelijkenis maar geven tevens de mens weer in al zijn unieke hoedanigheid.
Tekst uit: " interview met Dolly de Bruijne" .

Vele beroemdheden zijn door haar vereeuwigd, waaronder; Minister Edsel A. V. Jesurun (Nederlandse Antillen), de Surinaamse dichter Shrinivasi, Max Heymans, Frank Govers, Edgar Vos, Frans Molenaar en Mart Visser.

Olga Zonneveld tekent of schildert naar model of foto: de foto’s maakt zij het liefst zelf.

In de portretten is het mogelijk een achtergrond te schilderen of te tekenen naar aanleiding van de interessen
van de opdrachtgevers. U kunt hiervoor uw persoonlijke voorkeur opgeven.

Wilt u hier meer over te weten komen, bel of mail, ook voor een vrijblijvend atelierbezoek.

Tel: +31182530641
Mob: 0617744282 

Email: olga.zonneveld@hetnet.nl

Klik hier om naar de olieverfschilderijen te gaan Olieverfschilderijen
Klik hier om naar de potloodtekeningen te gaan potloodtekeningen


homepage olga zonneveld Vele beroemdheden zijn door haar vereeuwigd, waaronder; Minister Edsel A. V. Jesurun ( Ned. Antillen ), de Surinaamse dichter Shrinivasi, Max Heymans, Frank Govers, Edgar Vos, Frans Molenaar, Fong Leng en Mart Visser. Allemaal hangen ze geŽtaleerd, in tekeningen en schilderijen, in de kleine expositieruimte achter het atelier: De trotse Frank Govers, beschouwende Edgar Vos, doelgerichte Frans Molenaar en magische Max Heymans. Het vrije werk van Olga Zonneveld is sober en evenwichtig van opzet, met een strakke indeling van rechte lijnen en transparante elementen waarin de vrouw de hoofdrol speelt. Ter gelegenheid van mijn twintig jaar atelier in Gouda heb ik een serie van drie gicleeprints gemaakt. Ze zijn gedrukt in een kleine oplage van vijfentwintig, genummerd en gesigneerd. Interview door Marianne de Visser in de Rijn en Gouwe. Olga Zonneveld, Zwaansgat 28, 2801 RH Gouda